Internet Voorkeur

Lelijke platenhoezen. Een veelgehoord adagium van serieuze muzikanten is dat het hen alleen om de muziek gaat. Dat valt zeker te hopen voor de artiesten die met hun platenhoezen op de website www.zonicweb.net/badalbmcvrs te zien zijn.

Voordat je de lelijkste album covers aller tijden kan bekijken waarschuwt de beginpagina voor misselijkheid, braken en netvliesbeschadiging. Buikpijn van het lachen hadden de makers daar nog als bijwerking aan toe kunnen voegen, want de verzameling platenhoezen van dit museum is hilarisch, afzichtelijk en tenenkrommend lelijk tegelijk.

Bezoekers stellen de top tien slechtste platenhoezen ooit gemaakt samen. Zo is op nummer twee Funky honkey, nasty nigger te vinden van Richard and Willie. Op de voorkant van dit album lijkt een van de twee artiesten, Richard of Willie, oraal bevredigd te worden terwijl hij twee buikspreekpoppen vasthoudt.

Vermoedelijk was de grijns op het gezicht van de rechter pop doorslaggevend. Voor wie het toch vooral om de muziek gaat, is er een geweldig aanbod van foute muziek te beluisteren, met als uitschieter Treat your mother right van Mr T.

Voor foute muziek en lelijke hoezen:www.zonicweb.net/badalbmcvrs/