Robeco Zomerconcerten

Robeco Zomerconcerten In de serie Robeco Zomerconcerten in het Amsterdamse Concertgebouw, is er van 4 t/m 6 aug een heel weekeinde gewijd aan de wereldberoemde Portugese fado-zangeres Cristina Branco met vijf optredens in de Grote en de Kleine Zaal, oa op zaterdagmiddag een inleiding over de fado door Cristina Branco, waarbij zijzelf voor de muziekvoorbeelden zorgt. De programmering, waaraan tal van musici meewerken, is gevarieerd, Branco zingt ook jazz. Op 8 en 9 aug 20u15 speelt de Oostenrijkse cellist Heinrich Schiff in de Grote Zaal muziek van Beethoven, sonates en variaties op muziek van Mozart en Händel, begeleid door pianist Gerhard Oppitz. Op 8 aug 18u30 wordt hij daarover geïnterviewd in de Koorzaal. Zomerconcerten: res 020-6718345 Christina Branco, Portuguse fado-zangeres tijdens opening UITmarkt op het Museumplein Foto NRC H'Blad, Maurice Boyer 010824 Boyer, Maurice

In de serie Robeco Zomerconcerten in het Amsterdamse Concertgebouw, is er van 4 t/m 6 aug een heel weekeinde gewijd aan de wereldberoemde Portugese fado-zangeres Cristina Branco met vijf optredens in de Grote en de Kleine Zaal, oa op zaterdagmiddag een inleiding over de fado door Cristina Branco, waarbij zijzelf voor de muziekvoorbeelden zorgt. De programmering, waaraan tal van musici meewerken, is gevarieerd, Branco zingt ook jazz. Op 8 en 9 aug 20u15 speelt de Oostenrijkse cellist Heinrich Schiff in de Grote Zaal muziek van Beethoven, sonates en variaties op muziek van Mozart en Händel, begeleid door pianist Gerhard Oppitz. Op 8 aug 18u30 wordt hij daarover geïnterviewd in de Koorzaal.

Zomerconcerten: res 020-6718345