Praise

Praise Dit is het achtste deel van een serie foto’s over geloofsgemeenschappen in Nederland. Deze exactitudes-reeks maakt deel uit van de tentoonstelling ‘De God van Nederland. Hedendaagse fotografie.’ en is te zien tot en met 1 oktober 2006 in Museum Catharijneconvent in Utrecht. 76. Praise, Amsterdam 2006. God bless! De Resurection power and living bread international church. Hier redt men, geneest men en bevrijdt men van ziekten en verslaving, ook in Amsterdam Zuid-Oost. Hallelujah! Tekst en foto Ari Versluis & Ellie Uyttenbroek Versluis, Ari ;Uyttenbroek, Ellie

Dit is het achtste deel van een serie foto’s over geloofsgemeenschappen in Nederland. Deze exactitudes-reeks maakt deel uit van de tentoonstelling ‘De God van Nederland. Hedendaagse fotografie.’ en is te zien tot en met 1 oktober 2006 in Museum Catharijneconvent in Utrecht.

    • Ellie Uyttenbroek