Jeugdorkesten op tournee

Jeugdorkesten op tournee Het Nederlands Jeugd Orkest en het JeugdOrkest Nederland geven tijdens tournees tal van concerten in ons land en daarbuiten. Het Nederlands Jeugd Orkest treedt op in verschillende formaties met gevarieerd repertoire, veel in de Gelderse Muziekzomer. Als ‘Orkest van de 19de eeuw’ olv Jos van Immerseel, als Ensemble olv Reinbert de Leeuw en Etienne Siebens, als Kamerorkest olv Thierry Fischer, als Blazersensemble olv William Purvis, als Slagwerkensemble olv Mike Schäperklaus en als Symfonieorkest olv Reinbert de Leeuw. Inl.: www.njo.nl Het Jeugdorkest Nederland speelt olv Jurjen Hempel één programma met muziek van Strauss (Tod und Verklärung), Cornelis de Bondt (wereldpremière) en Mahler (Vierde symfonie). Inl.: www.jeugdorkest.nl Jurjen Hempel FOTO: Bas Czerwinski Czerwinski, Bas

Het Nederlands Jeugd Orkest en het JeugdOrkest Nederland geven tijdens tournees tal van concerten in ons land en daarbuiten. Het Nederlands Jeugd Orkest treedt op in verschillende formaties met gevarieerd repertoire, veel in de Gelderse Muziekzomer. Als ‘Orkest van de 19de eeuw’ olv Jos van Immerseel, als Ensemble olv Reinbert de Leeuw en Etienne Siebens, als Kamerorkest olv Thierry Fischer, als Blazersensemble olv William Purvis, als Slagwerkensemble olv Mike Schäperklaus en als Symfonieorkest olv Reinbert de Leeuw. Inl.: www.njo.nl

Het Jeugdorkest Nederland speelt olv Jurjen Hempel één programma met muziek van Strauss (Tod und Verklärung), Cornelis de Bondt (wereldpremière) en Mahler (Vierde symfonie). Inl.: www.jeugdorkest.nl