Eenzame westen

Eenzame westen Op het Almeerse landgoed De Kemphaan speelt Suburbia het toneelstuk Het eenzame Westen van Martin Mcdonagh, het derde deel van diens Leenane Trilogie, dat draait om drie broers die na de dood van hun vader alleen op de boerderij zijn achtergebleven en elkaar het leven zuur maken. Een nieuwe pastoor probeert het geweld in het dorp te keren. McDonagh, de Tarantino van het Ierse platteland, is een populaire nieuwe toneelschrijver. De Leenane Trilogie werd eerder in zijn geheel opgevoerd door Hollandia, NNT had succes met zijn De luitenant van Inishmore en De manke, en de Theatercompagnie herneemt in november het succesrijke Pillowman. T/m 3 september in Almere op het Stadslandgoed De Kemphaan, Lindenveld. Inl 036-8448148 of www.theatergroepsuburbia.nl.

Op het Almeerse landgoed De Kemphaan speelt Suburbia het toneelstuk Het eenzame Westen van Martin Mcdonagh, het derde deel van diens Leenane Trilogie, dat draait om drie broers die na de dood van hun vader alleen op de boerderij zijn achtergebleven en elkaar het leven zuur maken. Een nieuwe pastoor probeert het geweld in het dorp te keren. McDonagh, de Tarantino van het Ierse platteland, is een populaire nieuwe toneelschrijver. De Leenane Trilogie werd eerder in zijn geheel opgevoerd door Hollandia, NNT had succes met zijn De luitenant van Inishmore en De manke, en de Theatercompagnie herneemt in november het succesrijke Pillowman.

T/m 3 september in Almere op het Stadslandgoed De Kemphaan, Lindenveld. Inl 036-8448148 of www.theatergroepsuburbia.nl.