Radio Voorkeur

Kunststof. De programmadirecteur van Talpa Remko van Westerloo wil van zijn omroep een groot succes maken. Zo krijgt komend seizoen elke dag een eigen kleur en komen er twee nieuwe Nederlandse dramaseries bij. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. In het tweede uur het eerste deel van een vierdelige portrettenserie van mensen die in de kunstwereld werken maar niet in de schijnwerpers staan. Vanavond met restaurator-in-opleiding Vera Blok die vertelt waarom ze liever schilderijen restaureert dan zelf schildert. In het laatste uur een documentaire over de impact van een gewelddadige tasjesroof in 2004 na de kwartfinale Nederland-Tsjechië tijdens het EK voetbal. 747AM, 20.02-23.00u.

Zomerfestival. Opnamen van het concert dat de Belgische chansonnier Jacques Brel op 3 augustus 1961 in het Kurhaus in Scheveningen gaf. Radio 2, 22.03-23.00u.

Radio 1-Journaal. In de serie gesprekken met lijsttrekkers over hoe zij in aanraking zijn gekomen met de politiek morgen ex-VVD’er Geert Wilders van de Groep Wilders. Morgen, Radio 1, 8.30-9.00u.