Radio Voorkeur

Kunststof. Gesprek met vormgever en kostuumontwerper Jan Aarntzen over de kleding in Rembrandt de musical. Voor die musical ontwierp hij niet alleen de kostuums maar ook de belichting. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Herhaling uit 1992 waarin Gerard Reve zijn eigen gedichten leest en erover praat met Wim Noordhoek. Verder beeldend kunstenaar, schrijfster en sluiswachter Miek Zwamborn over haar roman Vallend hout en filosoof Harry Kunneman over de ‘postmoderne moraal’ naar aanleiding van zijn boek Voorbij het dikke-ik. Tot slot Roel Bentz van den Berg over de B-kantjes van The Rolling Stones. 747AM, 20.02-23.00u.

Zomeravondconcert. Uitvoering van de opera Parsifal van Wagner in het Duitse Bayreuth door het Bayreuth Festival Orchestra and Chorus o.l.v. Adam Fischer. M.m.v. diverse solisten. Radio 4, 20.02-1.00u.

Radio 1-Journaal. In de serie persoonlijke gesprekken met lijsttrekkers over hoe zij in aanraking zijn gekomen met de politiek morgen Bas van der Vlies van de SGP. Morgen, Radio 1, 8.30-9.00u.