Olie voor invloed

Chávez met een Argentijnse minister, op 21 juli, in een Cadillac van Perón uit 1951 Foto AFP Olie voor invloed President Chávez van Venezuela reist de hele wereld af om een zetel in de Veiligheidsraad te bemachtigen pagina 4 en 5 Foto AFP Venezuelan President Hugo Chavez (R) drives a Cadillac of the year 1954 that belonged to Juan Domingo Peron, 20 July 2006 at Olivos Presidential Residence in Buenos Aires. Chavez is in Argentina to participate of the Mercosur's presidential summit that will be held 20 and 21 July in Cordoba. It will be the first summit at which Venezuela participates as a full member since it became the fifth Mercosur member at a special July 4 summit. "It is a great honour for me to drive the Cadillac that belonged to a great man", Chavez declared. AFP PHOTO / PRESIDENCIA AFP

pagina 4 en 5