Wificamping

Foto Walter Herfst Ellemeet juli 2006 Camping "Op 't Oefje" Foto: Walter Herfst Herfst, Walter

Een e-mail versturen, het laatste nieuws lezen, je weblog bijwerken of chatten met vrienden. Internet is voor veel mensen een zeer belangrijk onderdeel van hun leven. Wat doe je dan als je op vakantie bent? Bewust drie weken zonder de pc? Of gaat de laptop of de handcomputer mee?

Voor de laatste groep ‘verslaafden’ heeft Erwin Oudshoorn een oplossing. Op www.wificampings.nl kunnen mensen die in Nederland op vakantie zijn, kijken of hun camping draadloos internet aanbiedt. Als dit aanwezig is, kan de vakantieganger met een gerust hart zijn eigen laptop meenemen.

Volgens de website bieden op dit moment meer dan honderd Nederlandse campings draadloos internet aan. „Mocht de site een succes worden, dan zal er een uitbreiding komen om in het buitenland vakantielocaties te zoeken waar je met je eigen laptop lekker op internet kunt surfen”, schrijft Oudshoorn op zijn website.

Internetvriendelijk kamperen? www.wificampings.nl