Voorbereiding op een nieuw seizoen

Voorbereiding op een nieuw seizoen River Falls, 1 aug. Spelers van van de Kansas City Chiefs, met voorop ‘defensive tackle’ Junior Siavii, bereiden zich op een trainingskamp bij de Universiteit van Wisconsin voor op het nieuwe seizoen in het American football. Alle spelers op de foto hebben blessures en zijn nog niet in staat om het normale trainingsprogramma te volgen. De club uit Kansas slaat al sinds 1991 zijn trainingskamp op in Wisconsin. Na elke training is er voor fans een handtekeningensessie met enkele vooraf geselecteerde spelers. Zoals er bij Nederlandse voetbalclubs een open dag is voorafgaand aan het nieuwe seizoen, organiseert Kansas City Chiefs komende zaterdag een Family Fun Night voor de fans. Foto AP Kansas City Chiefs defensive tackle Junior Siavii works out in the sweltering 100-degree heat Monday afternoon, July 31, 2006, with other Chiefs players with injuries. Siavii, the Chiefs' top draft pick in 2004, has a knee injury and has yet to practice at football training camp at the University of Wisconsin-River Falls.(AP Photo/The Kansas City Star, David Eulitt) Associated Press