Overige films

La meglio gioventú (2) (Marco Tullio Giordana, 2003, Italië). Voor tv gemaakte serie vertelt de geschiedenis van Italië van 1966 tot in deze eeuw aan de hand van de broers Carati die in de roerige jaren zestig twintig worden. Wordt in vier delen uitgezonden. België 2, 22.15-23.50u.

Chica de Rio / Girl from Rio (Christopher Monger, 2001, GB). Romantische komedie met Hugh Laurie als een door zijn vrouw verlaten bankemployé die zijn eigen bank berooft en zijn Braziliaanse samba-droomvrouw najaagt. BBC1, 0.35-2.15u

Nathalie (Anne Fontaine, 2003, Frankrijk). Niet prikkelende film over seksuele relaties, vol verrassingen. Fanny Ardant wil voor haar jarige echtgenoot Gérard Depardieu een surpriseparty organiseren maar die zit voor zijn werk in het buitenland en belt om te zeggen dat hij zijn vliegtuig heeft gemist. Met Emmanuelle Béart als Nathalie. ZDF, 1.10-2.50u., nagesynchroniseerd.