(Nood)toestanden

Verbaasde ik me vorige week al niet over hoe snel het lokale New Yorkse nieuws wereldnieuws is? Lees hier op het Chinese Xinhau Online over de noodtoestand die burgemeester Bloomberg heeft afgekondigd omdat het zo warm is. Ik ben van de school die zegt dat je niet te veel over het weer moet praten, tenzij

hitte.jpg
Verbaasde ik me vorige week al niet over hoe snel het lokale New Yorkse nieuws wereldnieuws is? Lees hier op het Chinese Xinhau Online over de noodtoestand die burgemeester Bloomberg heeft afgekondigd omdat het zo warm is.

Ik ben van de school die zegt dat je niet te veel over het weer moet praten, tenzij het sociale, politieke of economische gevolgen heeft.

Daarom verder alleen dit QuickTime-filmpje (download hier de QuickTime Player) uit Washington Square Park. Voor het idee.

    • Freek Staps