Inpakken (2)

Inpakken (2) klik@nrc.nl Rosanne de Clercq: ,,Omdat we deze zomer verhuizen, zijn we de huisraad aan het inpakken. Deze jonge koolmees fladderde half juni in de straat. Hoger dan een halve meter kwam hij niet en het beest leek uitgeput. Hij knapte goed op in de doos, gevoed met de wormen die onze dochter opgroef uit de nieuwe tuin. Op de derde dag ontstond er een gesprek met een oudere soortgenoot. De ochtend erop was de doos leeg....” Iedere dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema wisselt elke week. Deze week is het thema ‘inpakken’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een beschrijving te geven bij de foto. De persoon op de foto moet publicatie toestaan. Ook een foto van het ritueel bij het inpakken? Mail naar klik@nrc.nl.

Rosanne de Clercq: ,,Omdat we deze zomer verhuizen, zijn we de huisraad aan het inpakken. Deze jonge koolmees fladderde half juni in de straat. Hoger dan een halve meter kwam hij niet en het beest leek uitgeput. Hij knapte goed op in de doos, gevoed met de wormen die onze dochter opgroef uit de nieuwe tuin. Op de derde dag ontstond er een gesprek met een oudere soortgenoot. De ochtend erop was de doos leeg....”