Vliegticket naar de hel

Vliegticket naar de hel Steeds meer Nederlanders belanden in Zuid-Amerikaanse gevangenissen. Ze dachten makkelijk drugs te smokkelen. pagina 4 en 5 Een Nederlandse drugskoerier in de gevangenis in Paramaribo Foto Taco van der Eb/Hollandse Hoogte Politie cellenhuis, Keizerstraat, Paramaribo, Suriname. Drugskoerier Roberto Snoek uit Rotterdam. Net als alle Nederlandse gevangen krijgt hij van de Nederlandse ambassade dertig euro per maand ÔzakgeldÕ. Een cipier:
Vliegticket naar de hel Steeds meer Nederlanders belanden in Zuid-Amerikaanse gevangenissen. Ze dachten makkelijk drugs te smokkelen. pagina 4 en 5 Een Nederlandse drugskoerier in de gevangenis in Paramaribo Foto Taco van der Eb/Hollandse Hoogte Politie cellenhuis, Keizerstraat, Paramaribo, Suriname. Drugskoerier Roberto Snoek uit Rotterdam. Net als alle Nederlandse gevangen krijgt hij van de Nederlandse ambassade dertig euro per maand ÔzakgeldÕ. Een cipier: Hollandse Hoogte

pagina 4 en 5