Verbrand door de zon (1)

Verbrand door de zon (1) klik@nrc.nl Familie Kroonen: „Wâldrock, 1 juli 2006 in Burgum. Het was ongeveer 30 graden op het terrein, er was geen wolkje aan de lucht en de zon scheen behoorlijk fel. Zoals te zien is had niet iedereen zonnebrand meegenomen.” Iedere dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema wisselt elke week. Deze week is het thema ‘verbrand door de zon’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een beschrijving te geven bij de foto. De persoon op de foto moet publicatie toestaan. Over de keuze van de foto wordt niet gecorrespondeerd. Ook iets verbrand? Mail naar klik@nrc.nl.
Verbrand door de zon (1) klik@nrc.nl Familie Kroonen: „Wâldrock, 1 juli 2006 in Burgum. Het was ongeveer 30 graden op het terrein, er was geen wolkje aan de lucht en de zon scheen behoorlijk fel. Zoals te zien is had niet iedereen zonnebrand meegenomen.” Iedere dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema wisselt elke week. Deze week is het thema ‘verbrand door de zon’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een beschrijving te geven bij de foto. De persoon op de foto moet publicatie toestaan. Over de keuze van de foto wordt niet gecorrespondeerd. Ook iets verbrand? Mail naar klik@nrc.nl. Kroonen, Familie

Familie Kroonen: „Wâldrock, 1 juli 2006 in Burgum. Het was ongeveer 30 graden op het terrein, er was geen wolkje aan de lucht en de zon scheen behoorlijk fel. Zoals te zien is had niet iedereen zonnebrand meegenomen.”