Tenten voor noodhulp China

Tenten voor noodhulp China Yanjin. In Yanjin, in de zuid-westelijke Chinese provincie Yunnan, worden tijdelijk tenten opgezet om noodhulpgoederen in onder te brengen. Zaterdag werd de regio opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 5,1 op de schaal van Richter. Er vielen ten minste 22 doden; 106 mensen raakten gewond. Zeker 6.000 huizen werden verwoest. De meeste slachtoffers vielen in instortende huizen. Foto AFP Makeshift tents are set up in the earthquake-hit town of Zhaotong, in southwestern China's Yunnan province, Sunday July 23, 2006. The death toll from an earthquake in southwestern China rose to at least 22, three more than earlier reported, as rescuers reached outlying villages, the official Xinhua News Agency reported Sunday. At least 106 others were injured, eight of them critically, in Saturday's magnitude-5.1 quake. (AP Photo/EyePress) ** CHINA OUT **
Tenten voor noodhulp China Yanjin. In Yanjin, in de zuid-westelijke Chinese provincie Yunnan, worden tijdelijk tenten opgezet om noodhulpgoederen in onder te brengen. Zaterdag werd de regio opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 5,1 op de schaal van Richter. Er vielen ten minste 22 doden; 106 mensen raakten gewond. Zeker 6.000 huizen werden verwoest. De meeste slachtoffers vielen in instortende huizen. Foto AFP Makeshift tents are set up in the earthquake-hit town of Zhaotong, in southwestern China's Yunnan province, Sunday July 23, 2006. The death toll from an earthquake in southwestern China rose to at least 22, three more than earlier reported, as rescuers reached outlying villages, the official Xinhua News Agency reported Sunday. At least 106 others were injured, eight of them critically, in Saturday's magnitude-5.1 quake. (AP Photo/EyePress) ** CHINA OUT ** Associated Press