Spectaculaire beelden van Red Arrows op de luchtshow bij het Britse Farnborough

Spectaculaire beelden van Red Arrows op de luchtshow bij het Britse Farnborough Farnborough, 24 Juli. Een stuntteam van Red Arrows voerde gisteren op de luchtshow van Farnborough, bij Londen een spectaculaire performance uit voor het grote publiek. De duizenden toeschouwers konden ook kijken naar ‘optredens’ van de A380 en A340, twee grote verkeersvliegtuigen van de Europese fabrikant Airbus. Verder knalde het militaire jachtvliegtuig de Eurofighter Typhoon, gebouwd door een consortium met onder meer Airbus, met veel lawaai door het lucht. Op de beurs van Farnborough, die tegelijkertijd met de show werd gehouden, presenteerden fabrikanten van vliegtuigen en onderdelen hun producten. De beurs was één van de grootste in de historie, met 1.480 exposanten uit 35 landen. Rolls Royce presenteerde er zijn Trent 900 motor (foto rechts) die is bestemd voor de Airbus A380. Er waren 75 defensiedelegaties uit 43 landen. Het aantal bezoekers tijdens de handelsdagen heeft volgens de laatste telling het aantal van 133.000 uit 2004 overtroffen. (Foto’s AP, AFP)Een stuntteam van Red Arrows voerde gisteren op de luchtshow van Farnborough, bij Londen een spectaculaire performance uit voor het grote publiek. De duizenden toeschouwers konden ook kijken naar ‘optredens’ van de A380 en A340, twee grote verkeersvliegtuigen van de Europese fabrikant Airbus. Verder knalde het militaire jachtvliegtuig de Eurofighter Typhoon, gebouwd door een consortium met onder meer Airbus, met veel lawaai door het lucht. Op de beurs van Farnborough, die tegelijkertijd met de show werd gehouden, presenteerden fabrikanten van vliegtuigen en onderdelen hun producten. De beurs was één van de grootste in de historie, met 1.480 exposanten uit 35 landen. Rolls Royce presenteerde er zijn Trent 900 motor (foto rechts) die is bestemd voor de Airbus A380. Er waren 75 defensiedelegaties uit 43 landen. Het aantal bezoekers tijdens de handelsdagen heeft volgens de laatste telling het aantal van 133.000 uit 2004 overtroffen. (Foto’s AP, AFP) The Red Arrows during their display at the Farnborough International Airshow Sunday July 23, 2006. The Farnborough International Airshow, a showcase of the world of Aerospace, had 1480 exhibitors from 35 countries taking part. (AP Photo/Tim Ockenden/PA) UNITED KINGDOM OUT NO SALES NO ARCHIVE
Spectaculaire beelden van Red Arrows op de luchtshow bij het Britse Farnborough Farnborough, 24 Juli. Een stuntteam van Red Arrows voerde gisteren op de luchtshow van Farnborough, bij Londen een spectaculaire performance uit voor het grote publiek. De duizenden toeschouwers konden ook kijken naar ‘optredens’ van de A380 en A340, twee grote verkeersvliegtuigen van de Europese fabrikant Airbus. Verder knalde het militaire jachtvliegtuig de Eurofighter Typhoon, gebouwd door een consortium met onder meer Airbus, met veel lawaai door het lucht. Op de beurs van Farnborough, die tegelijkertijd met de show werd gehouden, presenteerden fabrikanten van vliegtuigen en onderdelen hun producten. De beurs was één van de grootste in de historie, met 1.480 exposanten uit 35 landen. Rolls Royce presenteerde er zijn Trent 900 motor (foto rechts) die is bestemd voor de Airbus A380. Er waren 75 defensiedelegaties uit 43 landen. Het aantal bezoekers tijdens de handelsdagen heeft volgens de laatste telling het aantal van 133.000 uit 2004 overtroffen. (Foto’s AP, AFP)Een stuntteam van Red Arrows voerde gisteren op de luchtshow van Farnborough, bij Londen een spectaculaire performance uit voor het grote publiek. De duizenden toeschouwers konden ook kijken naar ‘optredens’ van de A380 en A340, twee grote verkeersvliegtuigen van de Europese fabrikant Airbus. Verder knalde het militaire jachtvliegtuig de Eurofighter Typhoon, gebouwd door een consortium met onder meer Airbus, met veel lawaai door het lucht. Op de beurs van Farnborough, die tegelijkertijd met de show werd gehouden, presenteerden fabrikanten van vliegtuigen en onderdelen hun producten. De beurs was één van de grootste in de historie, met 1.480 exposanten uit 35 landen. Rolls Royce presenteerde er zijn Trent 900 motor (foto rechts) die is bestemd voor de Airbus A380. Er waren 75 defensiedelegaties uit 43 landen. Het aantal bezoekers tijdens de handelsdagen heeft volgens de laatste telling het aantal van 133.000 uit 2004 overtroffen. (Foto’s AP, AFP) The Red Arrows during their display at the Farnborough International Airshow Sunday July 23, 2006. The Farnborough International Airshow, a showcase of the world of Aerospace, had 1480 exhibitors from 35 countries taking part. (AP Photo/Tim Ockenden/PA) UNITED KINGDOM OUT NO SALES NO ARCHIVE Associated Press