Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Televisie

Reddingsactie Indiaas jongetje live op tv

** ALTERNATE CROP ** Soldiers carry Prince, 6, after he was rescued from an 18-meter-deep (60-foot-deep) hole, at Aldeharhi, in the northern Indian state of Haryana, Sunday, July 23, 2006. Soldiers carried a 5-year-old boy back to ground level Sunday, bringing to an end the child's 50-hour ordeal. The Indian nation was gripped by the dramatic rescue with some channels suspending regular coverage to devote nearly all their air time to the rescue effort. (AP Photo/Mustafa Quraishi)
** ALTERNATE CROP ** Soldiers carry Prince, 6, after he was rescued from an 18-meter-deep (60-foot-deep) hole, at Aldeharhi, in the northern Indian state of Haryana, Sunday, July 23, 2006. Soldiers carried a 5-year-old boy back to ground level Sunday, bringing to an end the child's 50-hour ordeal. The Indian nation was gripped by the dramatic rescue with some channels suspending regular coverage to devote nearly all their air time to the rescue effort. (AP Photo/Mustafa Quraishi) Associated Press