Kantoor is vooral ontmoetingsplek

Kantoor is vooral ontmoetingsplek Houten, 22 juni. Kantoorinrichter Samas heeft in Houten de deuren geopend van zijn nieuwe Europese hoofdkantoor. In dit verbouwde kantoor demonstreert de Europees marktleider het inrichtingsconcept ‘The Village Office’. Volgens Samas zijn de meeste kantoorgebouwen in Nederland sterk gedateerd. Omdat ze nog bedacht en ingericht zijn voor inmiddels verouderde manieren van werken, beantwoorden ze niet aan de verlangens van werknemers. Die komen in het IT-tijdperk vooral nog naar kantoor voor het sociale contact met collega’s. En dus moet het moderne kantoor volgens Samas vooral een ontmoetingsplek zijn. In Houten hebben de 220 werknemers geen vaste werkplek meer en kunnen zij zich ontspannen in een fitnessruimte en op een klimwand. Foto Merlin Daleman Pagina 18 Samas office furniture. Houten, 20-06-06 © Foto Merlin Daleman
Kantoor is vooral ontmoetingsplek Houten, 22 juni. Kantoorinrichter Samas heeft in Houten de deuren geopend van zijn nieuwe Europese hoofdkantoor. In dit verbouwde kantoor demonstreert de Europees marktleider het inrichtingsconcept ‘The Village Office’. Volgens Samas zijn de meeste kantoorgebouwen in Nederland sterk gedateerd. Omdat ze nog bedacht en ingericht zijn voor inmiddels verouderde manieren van werken, beantwoorden ze niet aan de verlangens van werknemers. Die komen in het IT-tijdperk vooral nog naar kantoor voor het sociale contact met collega’s. En dus moet het moderne kantoor volgens Samas vooral een ontmoetingsplek zijn. In Houten hebben de 220 werknemers geen vaste werkplek meer en kunnen zij zich ontspannen in een fitnessruimte en op een klimwand. Foto Merlin Daleman Pagina 18 Samas office furniture. Houten, 20-06-06 © Foto Merlin Daleman Daleman, Merlin