Polly Maggoo: Op hoop van zegen, 14 juni 2003

Polly Maggoo: Op hoop van zegen, 14 juni 2003 Je kwam die schuur onder de dijk binnen en je was direct deel van het drama van Kniertje. Ik zie elke voorstelling maar één keer. Soms word ik verrast, dan ben ik te laat. Met actrice Joke Tjalsma voel ik dat het gaat gebeuren. Foto Sake Elzinga Nederland - Terschelling - 14-06-2003 Oerol festival. Op hoop van zegen. Foto: Sake Elzinga
Polly Maggoo: Op hoop van zegen, 14 juni 2003 Je kwam die schuur onder de dijk binnen en je was direct deel van het drama van Kniertje. Ik zie elke voorstelling maar één keer. Soms word ik verrast, dan ben ik te laat. Met actrice Joke Tjalsma voel ik dat het gaat gebeuren. Foto Sake Elzinga Nederland - Terschelling - 14-06-2003 Oerol festival. Op hoop van zegen. Foto: Sake Elzinga Elzinga, Sake