Knopfler & Harris

Knopfler & Harris Hij van Dire Straits en zij van Gram Parsons sloten een gelegenheidsverbond dat een win-winsituatie voor beiden moet opleveren. Emmylou Harris bereikt een groter poppKubliek en haar artistieke durf straalt bovendien af op Mark Knopfler, die de laatste jaren een nogal suf imago ophield. Samen maakten ze de duettenplaat All The Roadrunning en gaan ze nu ook op tournee, met misschien (belooft Emmylou) wel een greep uit hun koffer vol oude countrysongs en vergeten Dire Straits-juweeltjes. 5 juni Ahoy, Rotterdam. This 2006 photo released by Fabio Lavino shows shows Mark Knopfler and Emmylou Harris in Great Britian. Knopfler and Harris have released an album of duets called "All the Roadrunning" (AP Photo/Fabio Lavino)
Knopfler & Harris Hij van Dire Straits en zij van Gram Parsons sloten een gelegenheidsverbond dat een win-winsituatie voor beiden moet opleveren. Emmylou Harris bereikt een groter poppKubliek en haar artistieke durf straalt bovendien af op Mark Knopfler, die de laatste jaren een nogal suf imago ophield. Samen maakten ze de duettenplaat All The Roadrunning en gaan ze nu ook op tournee, met misschien (belooft Emmylou) wel een greep uit hun koffer vol oude countrysongs en vergeten Dire Straits-juweeltjes. 5 juni Ahoy, Rotterdam. This 2006 photo released by Fabio Lavino shows shows Mark Knopfler and Emmylou Harris in Great Britian. Knopfler and Harris have released an album of duets called "All the Roadrunning" (AP Photo/Fabio Lavino) Associated Press

Hij van Dire Straits en zij van Gram Parsons sloten een gelegenheidsverbond dat een win-winsituatie voor beiden moet opleveren. Emmylou Harris bereikt een groter poppKubliek en haar artistieke durf straalt bovendien af op Mark Knopfler, die de laatste jaren een nogal suf imago ophield. Samen maakten ze de duettenplaat All The Roadrunning en gaan ze nu ook op tournee, met misschien (belooft Emmylou) wel een greep uit hun koffer vol oude countrysongs en vergeten Dire Straits-juweeltjes.

5 juni Ahoy, Rotterdam.