Ice Age 2, the Meltdown

Ice Age 2, the Meltdown We hebben een sabeltandtijger, een luiaard en een mammoet het onwaarschijnlijkste vriendentrio uit de prehistorie zien worden in het eerste deel van Ice Age. In deel twee gaan ze vrolijk verder, dansend, vuurtjes stokend en altijd kibbelend. Ditmaal wordt het dal bedreigd door overstroming wegens de opwarming van de aarde. De trektocht van de dieren biedt vooral de gelegenheid om de 'karakters' van de drie vrienden reliëf te geven. NL stemmen: Carlo Boszhard, Jack Wouterse, Daphne Bunskoek, Philip Bolluyt, Eddy Zoëy, Tygo Gernandt. In: 50 bioscopen (origineel en NL) scene uit de film Ice Age 2 : The Meltdown FOTO: Twentieth Century Fox
Ice Age 2, the Meltdown We hebben een sabeltandtijger, een luiaard en een mammoet het onwaarschijnlijkste vriendentrio uit de prehistorie zien worden in het eerste deel van Ice Age. In deel twee gaan ze vrolijk verder, dansend, vuurtjes stokend en altijd kibbelend. Ditmaal wordt het dal bedreigd door overstroming wegens de opwarming van de aarde. De trektocht van de dieren biedt vooral de gelegenheid om de 'karakters' van de drie vrienden reliëf te geven. NL stemmen: Carlo Boszhard, Jack Wouterse, Daphne Bunskoek, Philip Bolluyt, Eddy Zoëy, Tygo Gernandt. In: 50 bioscopen (origineel en NL) scene uit de film Ice Age 2 : The Meltdown FOTO: Twentieth Century Fox

We hebben een sabeltandtijger, een luiaard en een mammoet het onwaarschijnlijkste vriendentrio uit de prehistorie zien worden in het eerste deel van Ice Age. In deel twee gaan ze vrolijk verder, dansend, vuurtjes stokend en altijd kibbelend. Ditmaal wordt het dal bedreigd door overstroming wegens de opwarming van de aarde. De trektocht van de dieren biedt vooral de gelegenheid om de 'karakters' van de drie vrienden reliëf te geven.

NL stemmen: Carlo Boszhard, Jack Wouterse, Daphne Bunskoek, Philip Bolluyt, Eddy Zoëy, Tygo Gernandt. In: 50 bioscopen (origineel en NL)