Autobom markt Irak 25 doden

Autobom markt Irak 25 doden Ramstein. CBS-correspondent Kimberly Dozier (39) is gisteren door het Amerikaanse leger vanuit Irak overgebracht naar een Amerikaanse basis in Duitsland. De journaliste raakte eergisteren gewond bij een aanslag, in een reeks die in totaal 61 levens eiste. Gisteren kwamen bij drie aanslagen in Irak nog eens 46 mensen om. De politie heeft ook nog een autobom onschadelijk gemaakt. Foto Michael Probst, AP Injured CBS correspondent Kimberly Dozier, 39, lays on a stretcher as she is lifted into an ambulance after arriving from Iraq on a C17 Globemaster at the U.S. Air Base in Ramstein, southern Germany, Tuesday, May 30, 2006. Dozier, along with cameraman Paul Douglas and soundman James Brolan were traveling in a U.S. military convoy working on a story about American troops in Iraq on Memorial Day, when a car bomb exploded. Douglas and Brolan, both British citizens, were killed in the blast. (AP Photo/Michael Probst) Associated Press