7 redenen om uit te gaan

1 Uit eten met Iens

Le Cirque

Circusplein 50, ScheveningenTelefoon (070) 416 76 76keuken open 17.00-23.00, za-zo ook 11.30-14.00, ma-di geslotenFrans, visa, mastercard, american express, diners, pingem. prijs 3-gangen à la carte: 65,00 euro: Theatermenu

Dat het goed gaat met Le Cirque staat buiten kijf. Topkok Robert Kranenborg heeft de felbegeerde Michelin-ster in ontvangst genomen en vorige zomer is benut om het restaurant uit te breiden met een serre. Smaakexplosies in de mond, al is niet iedereen tevreden over de portionering. Geen restaurant voor de hongerige magen.

matig | Het eten was uitstekend maar de rest beneden peil. Slechte ontvangst, en na betaald te hebben zijn we zelf maar op zoek gegaan naar onze jassen. Personeel laat het afweten. De wijnen van het wijnarrangement waren erg lekker maar de hoeveelheden zeer minimaal. (30-04-2006, Y.v.d.H. te Boskoop)

uitstekend | Perfecte avond gehad. Alles is superverzorgd, de locatie is mooi. Er heerst een goede sfeer, en er wordt alleen gekookt met uitstekende producten. Top. (02-03-2006, J.v.N. te Maassluis)

Eet bij de Nederlandse restaurants en ze zelf via www.nrc.nl/iens