Ravage op A59 na ongeval

Ravage op A59 na ongeval Oosterhout. De A59 werd gisteravond enkele uren afgesloten na een ongeval tijdens de spits. De politie vermoedt dat het ongeval is veroorzaakt doordat een vrachtwagenchauffeur de file voor hem te laat opmerkte. Hij remde zo abrupt dat de vrachtwagen achter tegen hem aanreed. Vervolgens botsten daar weer een auto en een vrachtwagen tegen aan. Foto FBF Ravage op A59 na ongeval Raamsdonksveer - Bij een ongeval op de A59 is een vrachtwagenchauffeur zwaar gewond geraakt toen hij nabij Oosterhout op een andere vrachtwagen was gebotst. Het ongeval deed zich voor rond 17.15 uur op de A59, richting de A16. De chauffeur had waarschijnlijk te laat in de gaten dat de voertuigen voor hem vaart minderden i.v.m. een opkomende file. Hierop knalde hij boven op een andere vrachtwagen die vervolgens weer tegen een ander voertuig aanreed. De bestuurder van de personenauto moest, evenals de veroorzaker, door de brandweer worden bevrijd. De A59 bleef lange tijd afgesloten omdat de vrachtwagen minstens 450 liter diesel had gelekt. Dit moest worden opgeruimd. De vrachtwagenchauffeur is onder politiebegeleiding overgebracht naar een ziekenhuis. FOTOGRAFIE: FBF.nl NAAMSVERMELDING COPYRIGHT FOTO: FBF DE BRUINLAAN 26 1427 AH AMSTELHOEK BELANGRIJK-GEVOLGEN BIJ PLAATSING VAN FBF FOTO'S EN TEKST IN MEDIA OF ANDERS ZIJN VOOR EIGEN AANSPRAKELIJKHEID. SITE www.fbf.nl EMAIL fotografie@fbf.nl FRANK VAN DEN BERG GSM 06-53339633 ERWIN HERMANNS GSM 06-15042208 BIJ GEBRUIK INTERNET HANTEREN WIJ NVF TARIEF
Ravage op A59 na ongeval Oosterhout. De A59 werd gisteravond enkele uren afgesloten na een ongeval tijdens de spits. De politie vermoedt dat het ongeval is veroorzaakt doordat een vrachtwagenchauffeur de file voor hem te laat opmerkte. Hij remde zo abrupt dat de vrachtwagen achter tegen hem aanreed. Vervolgens botsten daar weer een auto en een vrachtwagen tegen aan. Foto FBF Ravage op A59 na ongeval Raamsdonksveer - Bij een ongeval op de A59 is een vrachtwagenchauffeur zwaar gewond geraakt toen hij nabij Oosterhout op een andere vrachtwagen was gebotst. Het ongeval deed zich voor rond 17.15 uur op de A59, richting de A16. De chauffeur had waarschijnlijk te laat in de gaten dat de voertuigen voor hem vaart minderden i.v.m. een opkomende file. Hierop knalde hij boven op een andere vrachtwagen die vervolgens weer tegen een ander voertuig aanreed. De bestuurder van de personenauto moest, evenals de veroorzaker, door de brandweer worden bevrijd. De A59 bleef lange tijd afgesloten omdat de vrachtwagen minstens 450 liter diesel had gelekt. Dit moest worden opgeruimd. De vrachtwagenchauffeur is onder politiebegeleiding overgebracht naar een ziekenhuis. FOTOGRAFIE: FBF.nl NAAMSVERMELDING COPYRIGHT FOTO: FBF DE BRUINLAAN 26 1427 AH AMSTELHOEK BELANGRIJK-GEVOLGEN BIJ PLAATSING VAN FBF FOTO'S EN TEKST IN MEDIA OF ANDERS ZIJN VOOR EIGEN AANSPRAKELIJKHEID. SITE www.fbf.nl EMAIL fotografie@fbf.nl FRANK VAN DEN BERG GSM 06-53339633 ERWIN HERMANNS GSM 06-15042208 BIJ GEBRUIK INTERNET HANTEREN WIJ NVF TARIEF FBF FOTOGRAFIE