Fout kapsel (2)

Fout kapsel (2) klik@nrc.nl Anke Dijkhuis: ,,Dit is mijn vriend René. Hij vindt dat hij nodig naar de kapper moet, maar die zaten allemaal vol dit weekend. Daar baalde hij van. Gewoonlijk mag ik weinig met zijn haar doen als het in model zit. Maar omdat hij er erg zat van was, liet hij mij zijn haar ‘bewerken’.”
Fout kapsel (2) klik@nrc.nl Anke Dijkhuis: ,,Dit is mijn vriend René. Hij vindt dat hij nodig naar de kapper moet, maar die zaten allemaal vol dit weekend. Daar baalde hij van. Gewoonlijk mag ik weinig met zijn haar doen als het in model zit. Maar omdat hij er erg zat van was, liet hij mij zijn haar ‘bewerken’.”

Anke Dijkhuis: ,,Dit is mijn vriend René. Hij vindt dat hij nodig naar de kapper moet, maar die zaten allemaal vol dit weekend. Daar baalde hij van. Gewoonlijk mag ik weinig met zijn haar doen als het in model zit. Maar omdat hij er erg zat van was, liet hij mij zijn haar ‘bewerken’.”