opera De Parelvissers

Opera Zuid en het Brabants Orkest brengen De Parelvissers van Bizet in een enscenering die het exotische verhaal uit het verleden verplaatst naar het Azië van nu, een fabriekshal met arbeiders die vergeefs hopen op een kleurrijker leven.

opera De Parelvissers Opera Zuid en het Brabants Orkest brengen De Parelvissers van Bizet in een enscenering die het exotische verhaal uit het verleden verplaatst naar het Azië van nu, een fabriekshal met arbeiders die vergeefs hopen op een kleurrijker leven. 'Zijn we niet allen 'parelvissers', op zoek naar geluksmomenten die glans geven aan ons bestaan? In de voorstelling licht die vraag op als een tegeltjeswijsheid in de boventiteling. Maar veel geluk vinden de parelvissers niet - niet in de noten van Bizet en zeker niet in de regie van Katja Czellnik. [...] Muzikaal is de voorstelling sterker, gelaagder en evenwichtiger met zwelgende passages en een verdienstelijke cast.'Mischa Spel, 22 mei 2006 Tournee t/m 17/6. Inl.www.operazuid.nl De Parelvissers van Bizet door Opera Zuid regie: Katja Czellnik premire: 20 mei 2006 Stadsschouwburg Eindhoven op de foto: Sophie Graf (LŽ•la) in de doos en Christopher Steele (Nadir) alle rechten voorbehouden bij gebruik naamsvermelding verplicht foto en auteursrecht fotograaf Deen van Meer Beroepsvereniging van fotografen GKÄ Oudezijds Voorburgwal 221 1012 EX Amsterdam tel.: 06.53617774 Postbank 3560388 email: deeninbeeld@wanadoo.nl Meer, Deen van

'Zijn we niet allen 'parelvissers', op zoek naar geluksmomenten die glans geven aan ons bestaan? In de voorstelling licht die vraag op als een tegeltjeswijsheid in de boventiteling. Maar veel geluk vinden de parelvissers niet - niet in de noten van Bizet en zeker niet in de regie van Katja Czellnik. [...] Muzikaal is de voorstelling sterker, gelaagder en evenwichtiger met zwelgende passages en een verdienstelijke cast.'Mischa Spel, 22 mei 2006

Tournee t/m 17/6. Inl.www.operazuid.nl