Klimmen tijdens Koninginnerit

Klimmen tijdens Koninginnerit Passo di San Pellegrino, 27 mei. Deelnemers aan de 19de etappe van de Ronde van Italië, die van Pordenone naar de top van de Passo di San Pellegrino voert. De etappe werd gisteren gewonnen door de Spanjaard Juan Manuel Garate. Hij bleef de Duitser Jens Voigt, ploeggenoot van leider Ivan Basso, vier seconden voor. Foto Reuters Competitors cycle during the 19th stage of the Giro d'Italia from Pordenone to the top of the Passo di San Pellegrino May 26, 2006. Spain's Juan Manuel Garate won the 19th stage of the Giro d'Italia on Friday. The Quick Step rider finished four seconds ahead of Germany's Jens Voigt after the two broke clear on the climb to the finish. Spain's Francisco Vila was third at 1:21. REUTERS/Stefano Rellandini REUTERS