!Deladap: Dela Paji

Soepele springmuziek voor het hele gezin bij verjaardagen, diploma's en vakanties. De groep werd bedacht door de Tsjechische producer Stani Vana en groeide uit tot zeven personen met op deze cd ook nog enkele gasten.

!Deladap: Dela Paji (Chat Chapeau CCR004-2; distr. www. soulseduction.com) ****
!Deladap: Dela Paji (Chat Chapeau CCR004-2; distr. www. soulseduction.com) ****

Door de 'hoppa's' in enkele liedjes wordt !Deladap vaak op de hoop van de Gypsies gegooid maar de muziek refereert aan nog veel meer genres. De zang doet soms denken aan die van de Boswell Sisters en de Andrew Sisters in de jaren '40 en de pompende bas zou het goed doen in het exotische repertoire van BZN.

Wie bereid is !Deladap te volgen, van een tango in een wijnhuis naar een disco in de poesta, kan op 23/6 terecht op het Amsterdam Roots Festival in de Melkweg en op 4/7 op het Festival in het Belgische Dranouter, niet ver van het stadje Ieper.

!Deladap: Dela Paji (Chat Chapeau CCR004-2; distr. www. soulseduction.com) ****
    • Frans van Leeuwen