Muggenronde

Aan het eind van de zomervakantie, 19 augustus tot 26 augustus, is de Muggenronde in Haarlem. De Muggenronde is een buiten-fietswedstrijd voor kinderen. De mensen die de Muggenronde organiseren maken zich zorgen dat de Muggenronde niet door kan gaan. Dat komt omdat er te weinig sponsoren zijn. Er zijn namelijk drie sponsoren tekort, want elke sponsor heeft zijn eigen ploegje.

Wilt u alstublieft de Muggenronde sponsuren, u kunt zich tot 31 mei inschrijven. U zal alle kinderen een groot plezier doen dus ook mij en mijn zus.

Wij weten van de Muggenronde omdat onze nichten in Haarlem wonen en ze doen er zelf ook aan mee. Ik heb er vorig jaar ook aan mee gedaan en het was hartstikke leuk. Als de Muggenronde is ga ik bij mijn nichten logeren in Haarlem. De Haarlemse Muggenronde bestaat al 48 jaar. Dit jaar is de 49ste. Alvast bedankt.

Eigen muggennieuws van Vera en Susan de Boer, 11 en 13 jaar, uit Hilversum