Brommerrek

Brommerrek Eerst had ik een fietsenrek met één voortand eruit, maar van de week heeft juf Sonja mijn andere voortand er uit getrokken (hij zat al los hoor) en nou heb ik een brommerrek. Ze heeft de tand in een doekje gerold zodat ik hem kon bewaren en aan mijn mama laten zien, dus zo zie je maar dat juf Sonja heel aardig is. Maar toch is het ook wel een beetje gek, want niet veel juffen trekken je tanden er uit. Eigen tandennieuws van Bibian Stellema, 6 jaar, uit Nederhorst den Berg Bibian Stellema, 6 jaar tanden wisselen

Eerst had ik een fietsenrek met één voortand eruit, maar van de week heeft juf Sonja mijn andere voortand er uit getrokken (hij zat al los hoor) en nou heb ik een brommerrek. Ze heeft de tand in een doekje gerold zodat ik hem kon bewaren en aan mijn mama laten zien, dus zo zie je maar dat juf Sonja heel aardig is. Maar toch is het ook wel een beetje gek, want niet veel juffen trekken je tanden er uit.

Eigen tandennieuws van Bibian Stellema, 6 jaar, uit Nederhorst den Berg