Brandweer

Brandweer Vorige week gingen we op bezoek bij de brandweer. Na een korte rondleiding door de kazerne mocht iedereen met de brandweerspuit spuiten en in een echte brandweerauto zitten. Aan het eind van het bezoek ging de hele klas (van basisschool de Oosthoek in Bleiswijk) met de brandweerauto op de foto. Het was een hele spannende ochtend! Eigen brandweernieuws van Joeri Brinks, 4 jaar, uit Bleiswijk kleuters van basisschool de Oosthoek in Bleiswijk op bezoek bij de brandweer voor kinderpagina

Vorige week gingen we op bezoek bij de brandweer. Na een korte rondleiding door de kazerne mocht iedereen met de brandweerspuit spuiten en in een echte brandweerauto zitten. Aan het eind van het bezoek ging de hele klas (van basisschool de Oosthoek in Bleiswijk) met de brandweerauto op de foto. Het was een hele spannende ochtend!

Eigen brandweernieuws van Joeri Brinks, 4 jaar, uit Bleiswijk