Peiling: wat wordt ‘t, het leger, slepen of het graf?

vraagteken.jpgDit is dan meteen een mooie gelegenheid om een nieuwe peiling te lanceren en de vorige af te sluiten. Wie wordt Ruslands nieuwe leider in 2008

Bijna de helft van de deelnemers, 46 procent, houdt het op Poetin. Ik sluit me daarbij van harte aan. Daarna volgen  ’dark horse’ (15 procent) en legerbaas Sergej Ivanov (11 procent). Enfin, en u meende nog Ayaan Hirsi Ali (Magan?) voor te moeten dragen, alsmede Mark Rutte (9 procent). Nu ook ik kandidaat blijk te zijn voor het Kremlin, is het hoogste tijd deze peiling af te sluiten.

Een nieuwe peiling dus! Hij staat al in de blogroll. Ik schrijf nu voor Next over drie soorten extreem Russisch weekeindtoerisme. Nu dacht ik: daar wil ik ook wel een reportage over schrijven. Maar wat doe ik: ga ik een weekeind in het Russische leger, sleep ik een boot langs de Wolga of begraaf ik mezelf een nachtje in dat lugubere woud bij Sint Petersburg? (Zie hieronder)

U mag ditmaal bepalen wat ik doe en schrijf: meeste stemmen tellen! Ik zie de uitslag wel als ik terugkeer van vakantie, en zal die respecteren. 

    • Coen van Zwol