The New World

The New World In The New World van regisseur Terrence Malick kijkt een Europese kolonist een indiaanse vrouw voor het eerst in de ogen. First contact. Maar eerste indrukken zijn niet lang houdbaar. Wat Malick in The New World goed laat zien, is dat Indianen en Europeanen in 1607 minder van elkaar verschilden dan je nu geneigd bent te denken. De indianen waren moderner en de Europeanen ouderwetser. Malick en zijn Mexicaanse cameraman zijn er goed in de wereld als nieuw te presenteren. Regie Terrence Malick. Met Colin Farrell. Amsterdam, Delft, Enschede NW-DF-06055 The New World , August 9, 2004 Photo by Merie Wallace/New Line/newline.wireimage.com
The New World In The New World van regisseur Terrence Malick kijkt een Europese kolonist een indiaanse vrouw voor het eerst in de ogen. First contact. Maar eerste indrukken zijn niet lang houdbaar. Wat Malick in The New World goed laat zien, is dat Indianen en Europeanen in 1607 minder van elkaar verschilden dan je nu geneigd bent te denken. De indianen waren moderner en de Europeanen ouderwetser. Malick en zijn Mexicaanse cameraman zijn er goed in de wereld als nieuw te presenteren. Regie Terrence Malick. Met Colin Farrell. Amsterdam, Delft, Enschede NW-DF-06055 The New World , August 9, 2004 Photo by Merie Wallace/New Line/newline.wireimage.com Wallace, Merie

In The New World van regisseur Terrence Malick kijkt een Europese kolonist een indiaanse vrouw voor het eerst in de ogen. First contact. Maar eerste indrukken zijn niet lang houdbaar. Wat Malick in The New World goed laat zien, is dat Indianen en Europeanen in 1607 minder van elkaar verschilden dan je nu geneigd bent te denken. De indianen waren moderner en de

Europeanen ouderwetser. Malick en zijn Mexicaanse cameraman zijn er goed in de wereld als nieuw te presenteren.

Regie Terrence Malick. Met Colin Farrell. Amsterdam, Delft, Enschede