The Family Stand

The Family Stand Soulzangeres Sandra St. Victor woont sinds enkele jaren in Nederland en liet van zich horen bij de Daughters of Soul-tournee met Joyce Kennedy en Nona Hendryx. Voor één keer op maandag 29 mei haalt Sandra haar oude groep The Family Stand met songschrijvers/muzikanten Peter Lord en V. Jeffrey Smith bij elkaar in Paradiso, zodat ze hun moderne rock & soulklassiekers Ghetto Heaven en The education of Jamie nog eens in de oorspronkelijke bezetting kunnen vertolken. 29 mei Paradiso, Amsterdam.

Soulzangeres Sandra St. Victor woont sinds enkele jaren in Nederland en liet van zich horen bij de Daughters of Soul-tournee met Joyce Kennedy en Nona Hendryx. Voor één keer op maandag 29 mei haalt Sandra haar oude groep The Family Stand met songschrijvers/muzikanten Peter Lord en V. Jeffrey Smith bij elkaar in Paradiso, zodat ze hun moderne rock & soulklassiekers Ghetto Heaven en The education of Jamie nog eens in de oorspronkelijke bezetting kunnen vertolken.

29 mei Paradiso, Amsterdam.