Televisie Overige Films

Along Came Polly (John Hamburg, 2004, VS). In hedendaagse romantisch ‘screwball comedy’ mag Ben Stiller samen met Jennifer Aniston de hedendaagse Cary Grant en Katherine Hepburn zijn. Hij de neuroot, zij de vrijgevochten dame met bindingsangst en een bejaarde, halfblinde fret. Anno 2004 zijn de gesublimeerde seksgrappen diarreehumor geworden. RTL5, 20.30-22.20u

Fighting Fish (Jamel Aattache, 2004, Nederland). Hollandse kungfu-film in het Chinatown van Rotterdam is vooral curieus. Met Kim Ho Kim, Chantal Janzen. Veronica, 21.40-23.20u.

* The Bonfire of the Vanities (Brian De Palma, 1990, VS). In commercieel opzicht geflopte verfilming behield de ironie van Tom Wolfe’s satire over het New York van de jaren tachtig. Bruce Willis geeft als drankzuchtige journalist commentaar bij de vrije val van beurstycoon Tom Hanks en diens vriendin Melanie Griffith. BBC1, 0.20-2.20u.