POP

POP David ChildersDavid Childers en zijn Modern Don Juans is de perfecte band voor een cafézaal als de Maloe Melo. Met een stem waarin de diepten van het leven peilloos zijn, en een band die moeiteloos van rockabilly overstapt op gespierde country, rock en andere uit het zuiden van de Verenigde Staten afkomstige muzieksoorten. Daarbij zijn de liedteksten ook nog eens bovengemiddeld leuk en gehaaid. 31 mei 16u30 Velvet Music, Rozengracht 40; 21u Maloe Melo, Lijnbaansgracht 163. 1 juni 14u Studio Desmet, Plantage Middenlaan 4a. David Childers & The modern don juans

David ChildersDavid Childers en zijn Modern Don Juans is de perfecte band voor een cafézaal als de Maloe Melo. Met een stem waarin de diepten van het leven peilloos zijn, en een band die moeiteloos van rockabilly overstapt op gespierde country, rock en andere uit het zuiden van de Verenigde Staten afkomstige muzieksoorten.

Daarbij zijn de liedteksten ook nog eens bovengemiddeld leuk en gehaaid.

31 mei 16u30 Velvet Music, Rozengracht 40; 21u Maloe Melo, Lijnbaansgracht 163. 1 juni 14u Studio Desmet, Plantage Middenlaan 4a.