Nog eens zeeppoeder

Maarten schrijft over vals zeeppoeder:

Coen,

Dit is geen typisch Russisch verhaal. Toen wij een nieuwe afwasmachine in London bestelde werd ons uitdrukkelijk verteld dat we alleen maar een ( = 1 ) soort afwasmiddel mogen gebruiken. Dus als je begint met Calgonit ( het duurste middel en altijd gratis bij geleverd bij een nieuwe machine ), altijd Calgonit. Afwisseld gebruik met andere merken ( bijv een goedkoper huismerk cvan een supermarkt ) is funest. Hetzelfde schijnt het geval te zijn met glansmiddel als ook speciaal afwasmachine zout.

Maar Maarten: het punt is dat er Calgonit op de verpakking staat van onze zeeptabletjes die de monteur tussen zijn vingers verkruimelde. Maar is het ook Calgonit?  Dat is een vraag waarover je je in Londen weer geen zorgen hoeft te maken.

    • Coen van Zwol