Nanny McPhee

Nanny McPhee Actrice Emma Thompson, schreef het scenario voor Nanny McPhee naar de boeken van Christianne Brand over de verschrikkelijkste kinderen aller tijden. Hun vader heeft geen tijd voor ze. Dus hebben zij alle tijd om de baby in een stoofpan te leggen, een teddybeer met een zelfgemaakt guillotine te onthoofden en de pianotoetsen rood te verven. Maar dan komt Nanny McPhee (een kinderjuf met wratten) aanzeilen en kan het grote civiliseren beginnen. Regie: Kirk Jones. Met: Emma Thompson, Colin Firth, Angela Lans. In Delfia, Delft
Nanny McPhee Actrice Emma Thompson, schreef het scenario voor Nanny McPhee naar de boeken van Christianne Brand over de verschrikkelijkste kinderen aller tijden. Hun vader heeft geen tijd voor ze. Dus hebben zij alle tijd om de baby in een stoofpan te leggen, een teddybeer met een zelfgemaakt guillotine te onthoofden en de pianotoetsen rood te verven. Maar dan komt Nanny McPhee (een kinderjuf met wratten) aanzeilen en kan het grote civiliseren beginnen. Regie: Kirk Jones. Met: Emma Thompson, Colin Firth, Angela Lans. In Delfia, Delft

Actrice Emma Thompson, schreef het scenario voor Nanny McPhee naar de boeken van Christianne Brand over de verschrikkelijkste kinderen aller tijden. Hun vader heeft geen tijd voor ze. Dus hebben zij alle tijd om de baby in een stoofpan te leggen, een teddybeer met een zelfgemaakt guillotine te onthoofden en de pianotoetsen rood te verven. Maar dan komt Nanny McPhee (een kinderjuf met wratten) aanzeilen en kan het grote civiliseren beginnen.

Regie: Kirk Jones. Met: Emma Thompson, Colin Firth, Angela Lans. In Delfia, Delft