Maria Goos

Maria Goos Het tweeluik Nu even niet/ Nu even wel (2001/2003) is voor het laatst te zien in Zoetermeer en Breda, Heimat van schrijfster Maria Goos. In Nu even niet - een voorstudie van Cloaca - zijn we aanwezig bij een maandelijkse eetclub van vier oude studievrienden. Nu even wel is de vrouwelijke evenknie: een weduwe, haar zuster en vriendin komen bijeen om de minnares van de overleden echtgenoot te ontmoeten. Goos blinkt wederom uit in briljante, geestige, hedendaagse, levensechte dialogen. 30 juni - 3 juli Breda, Chassé 020-6277555 of www.viarudolphi.nl

Het tweeluik Nu even niet/ Nu even wel (2001/2003) is voor het laatst te zien in Zoetermeer en Breda, Heimat van schrijfster Maria Goos. In Nu even niet - een voorstudie van Cloaca - zijn we aanwezig bij een maandelijkse eetclub van vier oude studievrienden. Nu even wel is de vrouwelijke evenknie: een weduwe, haar zuster en vriendin komen bijeen om de minnares van de overleden echtgenoot te ontmoeten. Goos blinkt wederom uit in briljante, geestige, hedendaagse, levensechte dialogen.

30 juni - 3 juli Breda, Chassé 020-6277555 of www.viarudolphi.nl