Krajicek langs Mirza in Istanbul

Istanbul, 24 mei. Michaella Krajicek heeft vandaag de kwartfinale van het tennistoernooi van Istanbul bereikt. De tennisster schakelde de als vijfde geplaatste Indiase Sania Mirza uit: 4-6, 6-1 en 6-2. In de kwartfinale stuit Krajicek op de winnares van het duel Shaughnessy-Jakimova. Tennisser Martin Verkerk liet weten onvoldoende fit te zijn voor tennis op topniveau. Hij heeft zich teruggetrokken voor het toernooi op Roland Garros. Tennissers John van Lottum en Melle van Gemerden zijn gisteren goed begonnen aan het kwalificatietoernooi van Roland Garros. Van Lottum won in de eerste ronde met 3-6, 6-3 en 10-8 van de Braziliaan Ricardo Mello. De als zesde geplaatste Van Gemerden rekende op overtuigende wijze met 6-3 en 6-2 af met de Griek Konstatinos Economidis.