Internet Voorkeur

Internet Voorkeur Straatnaamborden. Goed nieuws voor eerstejaars studenten: nachtenlang in verafgelegen oorden op zoek gaan naar hilarische straatnaamborden om de huiskamer illegaal mee te versieren is niet langer nodig. Bewoners van Wipstraat 32, Nadorst 9 en Innemen 11 kunnen weer rustig ademhalen, ook de gewilde verzamelobjecten aan de Bierstraat en Oude Commissieweg kunnen voortaan blijven hangen. De traditie van verkeersborden jatten kan vele malen simpeler. Laat ze gewoon zelf maken! Via de site straatnaambord.nl is het vertrouwde donkerblauwe bord met witte randje voor 55 euro te bestellen. Voor dat bedrag mag je een tekst van vijftien lettertjes invullen, en een ondertekst van nog eens 35 tekens. Een ruim behuisde geluksvogel zou kunnen kiezen om een kleurloos gangetje om te dopen tot ‘PC Hooftstraat’, een romanticus noemt zijn halletje ‘Boulevard of broken dreams’ en het hoekje van de Vanavond-Thuisredactie heet inmiddels ‘Vanavondnietweg’. Natuurlijk is het leuker om een bord cadeau te geven, bijvoorbeeld aan iemand die niet wil wachten tot zijn naam werkelijk aan een straat wordt verbonden. Het ‘Opa de Vries-terras’ is dan geen denkbeeldig idee, of noem de tuin voortaan ‘Tante Jannieplantsoen’. Nu maar hopen dat die niet gejat worden www.straatnaambord.nl

Straatnaamborden. Goed nieuws voor eerstejaars studenten: nachtenlang in verafgelegen oorden op zoek gaan naar hilarische straatnaamborden om de huiskamer illegaal mee te versieren is niet langer nodig. Bewoners van Wipstraat 32, Nadorst 9 en Innemen 11 kunnen weer rustig ademhalen, ook de gewilde verzamelobjecten aan de Bierstraat en Oude Commissieweg kunnen voortaan blijven hangen. De traditie van verkeersborden jatten kan vele malen simpeler. Laat ze gewoon zelf maken! Via de site straatnaambord.nl is het vertrouwde donkerblauwe bord met witte randje voor 55 euro te bestellen. Voor dat bedrag mag je een tekst van vijftien lettertjes invullen, en een ondertekst van nog eens 35 tekens. Een ruim behuisde geluksvogel zou kunnen kiezen om een kleurloos gangetje om te dopen tot ‘PC Hooftstraat’, een romanticus noemt zijn halletje ‘Boulevard of broken dreams’ en het hoekje van de Vanavond-Thuisredactie heet inmiddels ‘Vanavondnietweg’. Natuurlijk is het leuker om een bord cadeau te geven, bijvoorbeeld aan iemand die niet wil wachten tot zijn naam werkelijk aan een straat wordt verbonden. Het ‘Opa de Vries-terras’ is dan geen denkbeeldig idee, of noem de tuin voortaan ‘Tante Jannieplantsoen’. Nu maar hopen dat die niet gejat worden

www.straatnaambord.nl