Internet Voorkeur

Tupperware. Misschien moet je dat toch een keer gedaan hebben in je leven: een Tupperwareparty organiseren. Hoe regel je zo’n feest? Op de website van Tupperware staat stap-voor-stap uitgelegd hoe je Gastvrouw wordt. Een kwestie van contact opnemen met een Demonstratrice (hoofdletters uit de oorspronkelijke tekst) en een tijdstip afspreken. Geadviseerd wordt om een Gastenlijst te maken en een thema te verzinnen: ,,bijvoorbeeld ‘magnetron’, ‘picknick’ of ‘serveren en presenteren’.” De catalogus biedt een onuitputtelijke lijst van dozen en doosjes in honderden vormen, maten en kleuren, geschikt voor de magnetron, diepvries, voor de picknick of naar school. Fans van het inventieve Tupperware-lingo kunnen hun hart ophalen met de ‘Stapel-3’, de ‘Zoetdoos’ of de ‘Duette Serveerschalen’. Elke Gast heeft recht op een Gastenkadootje: een onverslijtbare Tupperware-koffer, -label of -sleutelhanger. En als Gastvrouw (de doelgroep bestaat blijkbaar nog altijd uitsluitend uit vrouwen) ontvang je een Bonuskado als de party een goede omzet genereert: de ‘Trendy Minikommetjes’.

www.tupperware.nl