Gilbert & George

Gilbert & George Het Britse duo Gilbert & George presenteert in het Bonnefantenmuseum de Sonofagod Pictures ondertitel Was Jesus Heterosexuel? - een recente serie werken met het geloof als onderwerp. De twintig kunstwerken ogen als glas-in-loodramen. Maar behalve christelijke voorstellingen als de kruisiging maken ook symbolen als hoefijzers, davidsterren en maansikkels deel uit van de composities. En natuurlijk spelen de kunstenaars zelf in veel kunstwerken de hoofdrol. Gilbert & George t/m 30 juli Bonnefantenmuseum, Avenue Céramique 250, Maastricht. Di t/m zo 11-17u.

Het Britse duo Gilbert & George presenteert in het Bonnefantenmuseum de Sonofagod Pictures ondertitel Was Jesus Heterosexuel? -

een recente serie werken met het geloof als onderwerp. De twintig kunstwerken ogen als glas-in-loodramen. Maar behalve christelijke voorstellingen als de kruisiging maken ook symbolen als hoefijzers, davidsterren en maansikkels deel uit van de composities. En natuurlijk spelen de kunstenaars zelf in veel kunstwerken de hoofdrol.

Gilbert & George t/m 30 juli Bonnefantenmuseum, Avenue Céramique 250, Maastricht. Di t/m zo 11-17u.