Erik Kessels

Erik Kessels In de vitrines van het Centraal Museum liggen tientallen vergeelde fotoalbums opengeslagen in vitrines. Ze zijn gevuld met decennia oude familiekiekjes, foto's van uitjes, of met een enkel stout portret van een geliefde. Het was Erik Kessels, art director van reclamebureau KesselsKramer, die de foto's van de vergetelheid redde. Kessels is een fanatiek verzamelaar van amateurfotografie. Het intrigerendst zijn de foto's waarachter je een persoonlijke obsessie vermoedt. Erik Kessels, Loving Your Pictures t/m 28 mei Centraal Museum, Nicolaaskerkhof 10, Utrecht. Di-zo 11-17u
Erik Kessels In de vitrines van het Centraal Museum liggen tientallen vergeelde fotoalbums opengeslagen in vitrines. Ze zijn gevuld met decennia oude familiekiekjes, foto's van uitjes, of met een enkel stout portret van een geliefde. Het was Erik Kessels, art director van reclamebureau KesselsKramer, die de foto's van de vergetelheid redde. Kessels is een fanatiek verzamelaar van amateurfotografie. Het intrigerendst zijn de foto's waarachter je een persoonlijke obsessie vermoedt. Erik Kessels, Loving Your Pictures t/m 28 mei Centraal Museum, Nicolaaskerkhof 10, Utrecht. Di-zo 11-17u

In de vitrines van het Centraal Museum liggen tientallen vergeelde fotoalbums opengeslagen in vitrines. Ze zijn gevuld met decennia oude familiekiekjes, foto's van uitjes, of met een enkel stout portret van een geliefde. Het was Erik Kessels, art director van reclamebureau KesselsKramer, die de foto's van de vergetelheid redde. Kessels is een fanatiek verzamelaar van amateurfotografie. Het intrigerendst zijn de foto's waarachter je een persoonlijke obsessie vermoedt.

Erik Kessels, Loving Your Pictures t/m 28 mei Centraal Museum, Nicolaaskerkhof 10, Utrecht. Di-zo 11-17u