correcties & aanvullingen

Peter-Frans Pauwels

In de top-10 van jonge rijke mensen bij het artikel Niet voor luie erfgenamen (23 mei, pagina 5) staat dat Peter-Frans Pauwels’ aandelenpakket van 17,8 procent in Tomtom een kleine zeventig miljoen euro waard is. Bedoeld werd een kleine zevenhonderd miljoen.

Beginnen met beleggen

Bij het artikel Beginnen met beleggen, veilig eindigen met sparen (23 mei, pagina 23) ontbrak de naam van de auteur, Cleo Scheerboom.

Waterafvoerkaart

Bij de kaart van Europa die is afgedrukt bij het artikel Voorlopig geen rivierramp graag (18 mei, pagina 10) is het ministerie van Verkeer & Waterstaat als bron genoemd. De kaart is gemaakt door Mapping Worlds.

Muziek downloaden

In het artikel Boete van 38 euro per liedje (22 mei, pagina 26) wordt gemeld dat Stichting Brein vorig jaar een zaak won tegen een aantal providers met als uitkomst dat zij onder bepaalde omstandigheden persoonlijke gegevens van hun klanten moeten vrijgeven. Dat is onjuist. Brein verloor de zaak.