Cellismo

Cellismo De cellisten Quirine Viersen en Pieter Wispelwey spelen tijdens drie concerten op de Cellissimo-dag op zondag 28 mei in de Jurriaansezaal in de Rotterdamse Doelen, waar ook de violisten Gordan Nikolic, Benjamin Schmid en de altviolist Lars Anders Tomter een meewerken. Op het programma staan suites van Johann Sebastian Bach en Benjamin Britten, de monoloog Mijn cello en ik van Anna Enquist en strijkkwintetten van Sergej Tanejev en Franz Schubert. Cellisimo: 28 mei 11u, 14u, 15u De Doelen Rotterdam 010-2171717. Quirine Viersen FOTO: Marco Borggreve Borggreve, Marco

De cellisten Quirine Viersen en Pieter Wispelwey spelen tijdens drie concerten op de Cellissimo-dag op zondag 28 mei in de Jurriaansezaal in de Rotterdamse Doelen, waar ook de violisten Gordan Nikolic, Benjamin Schmid en de altviolist Lars Anders Tomter een meewerken. Op het programma staan suites van Johann Sebastian Bach en Benjamin Britten, de monoloog Mijn cello en ik van Anna Enquist en strijkkwintetten van Sergej Tanejev en Franz Schubert.

Cellisimo: 28 mei 11u, 14u, 15u De Doelen Rotterdam 010-2171717.