Beetje lui

’t Zal u misschien opvallen dat ik een beetje lui ben. Dat komt: ik ga vrijdag op vakantie. Vier weken maar liefst, een luxe die een correspondent zelden gegund wordt. En ik vermoed dat het als altijd slecht afloopt: net als ik in de zon ligt, volgt een staatsgreep, een gijzeling of pleegt Poetin zelfmoord.

’t Zal u misschien opvallen dat ik een beetje lui ben. Dat komt: ik ga vrijdag op vakantie. Vier weken maar liefst, een luxe die een correspondent zelden gegund wordt. En ik vermoed dat het als altijd slecht afloopt: net als ik in de zon ligt, volgt een staatsgreep, een gijzeling of pleegt Poetin zelfmoord. En moet ik terug.

Enfin, deze week zo druk bezig de tweehonderd losse eindjes af te knopen, dat ik zelfs geen tijd heb voor mijn weblog. Wat niet betekent dat deze blog zwijgt als ik op vakantie ben. Ik ga meer op de automatische piloot; heb wat items in de rij gezet en hoop dat de internetredactie die netjes elke dag op het web zet. Te beginnen deze vrijdag.

    • Coen van Zwol