Zonsondergang (2)

Marcia ter Laak: 'Deze foto is genomen aan de oostkust van Australië op het strand van Pambula. Als je goed kijkt, zie je de silhouetten van onze dansende dochters Lauren en Elies. Mijn man Leif en ik staan met onze voeten in de branding te genieten van dit mooie moment.'

Zonsondergang (2) klik@nrc.nl Marcia ter Laak: „Deze foto is genomen aan de oostkust van Australië op het strand van Pambula. Als je goed kijkt, zie je de silhouetten van onze dansende dochters Lauren en Elies. Mijn man Leif en ik staan met onze voeten in de branding te genieten van dit mooie moment.” Iedere dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema van de foto’s wisselt elke week en wordt door de redactie vastgesteld. Deze week is het thema ‘wij en de zonsondergang’. Je foto (tot 750 kB groot) moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een beschrijving (ongeveer 150 woorden) te geven bij de foto. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Mail je foto van een naar klik@nrc.nl.
Zonsondergang (2) klik@nrc.nl Marcia ter Laak: „Deze foto is genomen aan de oostkust van Australië op het strand van Pambula. Als je goed kijkt, zie je de silhouetten van onze dansende dochters Lauren en Elies. Mijn man Leif en ik staan met onze voeten in de branding te genieten van dit mooie moment.” Iedere dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema van de foto’s wisselt elke week en wordt door de redactie vastgesteld. Deze week is het thema ‘wij en de zonsondergang’. Je foto (tot 750 kB groot) moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een beschrijving (ongeveer 150 woorden) te geven bij de foto. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Mail je foto van een naar klik@nrc.nl. Laak, Marcia ter