Hoofdrolspelers verfilming Afblijven van Carry Slee bekend

`S GRAVELAND. De veertienjarige Sem Veeger gaat de hoofdrol spelen in Afblijven, de verfilming van het gelijknamige boek van Carry Slee. Dat maakte een woordvoerster van producent Shooting Star maandag bekend. Zij werd uit 4.000 kandidaten geselecteerd. Melody Klaver (Langer Licht) en Juliann Ubbergen (Don) wisten op de auditiedag ook een rol in de film te bemachtigen. De zoon van de vorig jaar overleden regisseur Willem van de Sande Bakhuyzen, Matthijs (Cloaca), is ook te zien in Afblijven. Het verhaal gaat over Melissa (Veeger) die net als klasgenote en rivale Debby (Klaver) van dansen houdt. Als ze mag dansen in de videoclip van een bekende rapper slikt ze pillen om haar onzekerheid te verbergen, en komt ze in contact met de wereld van drugs en drank.